Over de interieurstylist
omgeving Friesland

De Riet achter Favo

Rie-Anne, door intimi ook wel Riet genoemd.     Perfectionista met een nuchtere maar ruimdenkende kijk, die ook zeker van een slechte grap houdt. Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in stylen, kleuren, de laatste mode en trends. Waar de schilder wel eens bedenkelijk keek als ik mijn slaapkamer van top tot teen paars wilde of die ene print op het eerste gezicht te gedurfd oogde, zette ik mijn plan door. En met succes!   Dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken is een langgekoesterde droom die werkelijkheid is geworden. Nadat ik zo’n 7 jaar geleden betrokken was bij het interieurontwerp van een stadscafé in Friesland werd het zaadje geplant waaruit in 2018 Favoriet is geboren.

Interieurstylist Friesland
over de interieurontwerper

Ben jij op zoek naar een interieurstylist in de omgeving van Friesland of Groningen of online?

Elke interieurvraag, klein of groot, is uniek. Ik denk met je mee, vertaal je wensen in concrete interieur oplossingen, hou van een vlotte en duidelijke communicatie en zit niet stil voordat het interieurontwerp helemaal naar je zin is. Jouw smaak is mijn uitgangspunt, natuurlijk gemixt met een vleugje Favoriet.

 

Favoriet staat voor een eigentijds interieur met altijd een toef(je) kleur, maatwerkoplossingen en een knipoog naar jouw persoonlijkheid of tak van sport. Ik heb een fijne club mensen om me heen verzameld, van interieurbouwer tot aannemer en stoffeerder, waardoor ik aan jouw interieurwens tegemoet kan komen.

 

Als interieurstylist werk ik vooral in Friesland en Groningen maar natuurlijk mag je me ook inschakelen als je in een andere regio woont. Neem gerust vrijblijvend contact op om te informeren wat ik voor jou kan betekenen of check mijn werkwijze om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

 

Rie-Anne Faber

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook! Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

 

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl