Particulier interieuradvies

Voor elke interieurvraag

(Ver)bouwplannen? Huis op de kop maar handen in het haar want waar begin je? Voor elke interieurvraag kan je me inschakelen.

Omdat jouw wens uniek is maak ik altijd een offerte op maat. Je kan bij mij terecht voor een kleur-, verlichtings- indelings- en/of materiaaladvies, een compleet interieuradvies, het ontwerp van maatwerkmeubilair of begeleiding bij de realisatie. Voor zowel je gehele woning als een enkele woonruimte ben ik je van dienst.

Maak een afspraak
interieuradvies friesland leeuwarden heerenveen

Diensten

Een greep uit de mogelijkheden 

 

materialen voor het interieur in frisse kleuren

Kleuradvies

Ik kom bij je langs, inventariseer je wensen, het gebruik van je ruimte en de lichtinval. Daarna ga ik samen met jou op zoek naar de juiste kleuren (en texturen). Aan de hand van kleur- en stofstalen en ondersteund door eventuele stijlbeelden laat ik je het effect zien en kun je direct aan de slag! Waar mogelijk krijg je stalen naderhand toegestuurd.

€ 210,00 incl. BTW

Maak een afspraak

Compleet Interieuradvies

Na onze kennismaking en inventarisatie van je vraag maak ik een moodboard. Ben je enthousiast? Dan gaan we verder en werk ik je wensen uit. Door middel van een indelingsplan, kleur- en materialenplan en ondersteund met 2d of 3d beelden visualiseer ik de ruimte. Ook een doordacht lichtplan, meubelopties en een aankooplijst zijn onderdeel van een compleet interieurontwerp. Je ontvangt het ontwerp digitaal en kan er zelf mee aan de slag. Toch liever hulp nodig? Geen probleem! Ik stel een plan van aanpak op en samen maken we er een favoriete stek van!

Prijs afhankelijk van woonruimte(s) en wensen. Je ontvangt van mij een offerte op maat. Begeleiding van de realisatie bereken ik op basis van mijn uurtarief van
€ 85,- incl. btw.

Maak een afspraak
interieurontwerper maakt een tekening voor woonkamer
interieurontwerper laat kleuren in kleurenwaaier zien

Mondeling interieuradvies

Heb je al ideeën? Moet ik je op weg helpen met je interieur en kun je prima zelf verder? Tijdens een 1,5 tot 2 uur durend gesprek geef ik je interieurtips, neem ik stalen mee om je mogelijkheden te laten zien en beantwoord ik al je interieurvragen. Naderhand ontvang je per mail een samenvatting hiervan.

€ 255,00 incl. BTW

Maak een afspraak

Hoe werk ik?

Dat we enthousiast van elkaar worden en op elkaar vertrouwen vind ik een must, net als een heldere en vlotte communicatie. Afhankelijk van jouw interieurprobleem stellen we het traject samen. Hieronder lees je hoe ik te werk ga bij een compleet interieuradvies.

STAP 1

Gaan we samenwerken?

Om jouw wensen in kaart te brengen maak ik graag kennis met je. Bovendien wel zo prettig want dan zien we ook gelijk of het klikt. En dat vind ik belangrijk want jouw wens vertalen is een persoonlijk proces. Wat ik te weten wil komen in deze intake? Wat is je probleem of wens wat betreft je interieur? Waar hou je van (of juist niet)? Hoe gebruik je de ruimte? Van welke stijl hou je? Hoe ziet de ruimte eruit? Vanuit Friesland pak ik de auto en rij je naar je toe. Nadat ik een duidelijk beeld heb ontvang je een vrijblijvende offerte.

STAP 2

Ik ga voor je aan de slag!

Ik start met een 1e opzet. Afhankelijk van de omvang van de opdracht plannen we tussentijds contactmomenten. Mijn startpunt is in de meeste gevallen een moodboard. Bevalt de sfeer en stijl je? Dan werk ik het plan verder uit.

STAP 3

uitwerking en presentatie

Nu de sfeer en stijl zijn bepaald en alles in kaart is gebracht ga ik verder met de uitwerking van de ruimte(s). Welke indeling is functioneel? Wat voor kleuren en materialen zijn geschikt? Waar komt de verlichting? Afhankelijk van de omvang van het project doen we dit stapsgewijs en hebben we regelmatig contact om af te stemmen. Het definitieve plan kom ik vervolgens presenteren en ontvang je digitaal.

STAP 4

Begeleiding tijdens realisatie

Ben je tevreden over het plan? Top! Dan kan het tot uitvoering worden gebracht. De realisatie mag je zelf op je nemen maar ik kan hierin ook een coördinerende rol spelen. Wat houdt dit in? Alle interieuraspecten stem ik af met de aannemer of betrokken partijen, ik ontwerp en/of bestel (maatwerk)meubilair en zet de puntjes op de i. Natuurlijk in nauw overleg met jou zodat je huis helemaal jouw plekje wordt.

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

3 + 11 =