Zakelijk

Van interieurplan tot uitvoering

Is je kantoor, restaurant of bedrijfsruimte toe aan een interieur update? Ga je verhuizen of nieuw bouwen? Ik vertaal je vraag in een op maat gemaakt interieurplan en help desgewenst bij de uitvoering van de werkzaamheden. Mijn stijl? Jouw huisstijl, business en identiteit vertalen in een eigentijds, representatief interieurontwerp waarin optimaal gewerkt kan worden met daaraan toegevoegd een toef kleur. Ik leg op een creatieve manier verbinding naar de tak waarin je bedrijf actief is en zorg voor interieur maatwerkoplossingen die jouw bedrijfsruimte uniek maken.

Favoriet Interieur voor bedrijven

Werkwijze

Korte lijnen, duidelijke communicatie en op een laagdrempelige wijze samenwerken vind ik een must. Een kennismaking is daarom altijd onderdeel van mijn werkwijze. Voor je bedrijf kan je bij mij terecht voor uiteenlopende trajecten variërend van een kleuradvies, upgrade van je huidige sfeer/interieur of een compleet interieuradvies.

 

Hieronder lees je hoe ik te werk ga bij een compleet interieurontwerp.

STAP 1

Laten we kennismaken

Je bent vast enthousiast geworden van mijn website maar wie ben ik? En wie ben jij? Kennismaken vind ik essentieel. Hebben we het vertrouwen om samen te gaan werken? Dan inventariseer ik je wensen. Wat is de functie van de ruimte(s)? Welke sfeer moet het uitstralen? Van welke stijl hou je? Heb je een budget? Deze en nog vele vragen breng ik in kaart om tot een volledig beeld te komen. Vervolgens ontvang je een offerte op maat.

STAP 2

Gaan we samenwerken?

Offerte akkoord? Dan ga ik aan de slag en begin met een moodboard. Dit zijn beelden die de sfeer en stijl vertegenwoordigen die ik op basis van onze kennismaking heb geïnventariseerd. Ik stem dit met je af voordat we verder gaan.

STAP 3

Ontwerp en presentatie

Nu de sfeer en stijl zijn bepaald en alles in kaart is gebracht ga ik verder met de uitwerking van de ruimte(s). Welke indeling is functioneel? Wat voor kleuren en materialen zijn geschikt? Waar komt de verlichting? Afhankelijk van de omvang van het project doen we dit stapsgewijs en hebben we regelmatig contact om af te stemmen. Het definitieve plan kom ik vervolgens presenteren en ontvang je digitaal.

STAP 4

begeleiding bij REALISATIE

Ben je tevreden over het plan? Top! Dan kan het tot uitvoering worden gebracht! De realisatie kan je zelf op je nemen maar ik kan hierin ook een coördinerende rol spelen. Wat houdt dit in? Alle interieuraspecten stem ik af met de aannemer of betrokken partijen, ik ontwerp en/of bestel (maatwerk)meubilair en zet de puntjes op de i. Natuurlijk in nauw overleg met jou.

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook! Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

 

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl