moodboard woning leeuwarden

3D ontwerp woning Oosternijkerk

Voor deze opdracht maakte ik voor de verandering eens geen sfeerbepaling maar ging ik direct aan de slag met meerdere indelingsontwerpen. Je ziet ze hieronder alle vier. De toekomstige bewoners van dit huis vonden het moeilijk om een goede indeling voor de woonkamer te vinden omdat er een hoek in de ruimte zit.

 

En laat ik dat nou net dè uitdaging vinden om een geheel te maken van ruimtes met dit soort lastige hoekjes.
In de vier ontwerpen koos ik in de basis voor twee mogelijkheden om de televisie te plaatsen; in twee ontwerpen heb ik deze tegen de lange wand geplaatst. In de andere indelingen ontwierp ik een maatwerkoplossing door één grote kastenwand langs de hele muur inclusief het lastige hoekje te maken. Deze kastenwand heeft meerdere functies; boven het ene deel hangt de TV en om de hoek een geïntegreerde haard met daarnaast een boekenkast.

In de indelingen met de maatwerk kast wordt de hele ruimte als een geheel gebruikt. In de andere ontwerpen koos ik er juist voor om de bank in de ruimte te plaatsen met daarachter een apart werk- of zithoekje. Zo ontstaat een hele andere sfeer.

De bewoners hebben de indeling met de zwarte banken overgenomen en de maatwerkkast door de interieurbouwer laten maken. Ze kozen voor de groene kleur banken uit het andere ontwerp.
Ik ben benieuwd waar jouw voorkeur naar uitgaat!

 

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

15 + 2 =