Moodboard

Badkamer ontwerp woning Noordoost Friesland

Een bestaande woning met gedateerde badkamer. Daarom de wens van Gjalt en Sanne om een nieuw ontwerp voor deze ruimte te maken. Een ontwerp waar kleur mag worden gebruikt en dat niet de geijkte grijze of witte tegels heeft.
Dat laat ik me geen 2x zeggen!

 

 

 

Ik koos voor groentinten in combinatie met blank eikenhout en voegde een slanke, naturel gekleurde tegel toe in een visgraatpatroon.
Het messing van de kranen staat wat mij betreft heel erg goed bij het kleurenpalet en hierdoor krijgt de badkamer direct klasse.

Omdat er een opstapje in de ruimte zit en deze erin blijft heb ik voor 2 vloeren gekozen; een tegel en een betonciré in de niet natte ruimtes.

Er woont een gezin met 2 meiden dus ik kon het niet laten om ook een speels en verrassend detail toe te voegen. Vandaar het behang bij de toilet. Niet overheersend omdat je het niet ziet doordat deze achter de kast is verstopt. Maar toch leuk vermaak als je op het toilet zit want er valt genoeg in te ontdekken!

De badkamer wordt in 2022 gerealiseerd. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

5 + 12 =