moodboard woning leeuwarden

Interieuradvies woning Drachten

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van dit jonge stel hun eerste huis. En dus vroegen ze mij om het ontwerp hiervoor te maken!
Ze houden o.a. van natuur & aardse tinten en waren er al over uit dat ze op de vloer een gietvloer of marmoleum willen en een grijze of zwarte keuken met bar.
Ik maakte 2 verschillende ontwerpen voor ze, dit is er één van.

 

Qua kleurenpalet koos ik voor aardse tinten, in combinatie met de koelere en stoerdere Denim Drift van Flexa. Deze combinatie vind ik zelf echt prachtig en laat zien wat twee totaal andere tinten samen doen. In de zithoek heb ik beide kleuren bewust op één wand gecombineerd omdat ze juist zo mooi zijn naast elkaar èn het oogt speelser dan 1 kleur op de wand.

De wens voor een barretje bij de keuken heb ik meegenomen in het ontwerp en ik ontwierp een maatwerk eethoekbank en kast die de totale lengte van de lange wand opvullen. Omdat je hiermee de ruimte benut en je benadrukt de lengte.
Om een divers vormenspel te creëren heb ik een ronde eethoektafel geplaatst. Bovendien erg prettig om geen hoeken/punten te hebben waaraan je je kan stoten, de tafel staat immers midden in de ruimte en wordt vaak gepasseerd.

Het eindresultaat laat nog even op zich wachten en ik verklap nog niet voor welk ontwerp ze zijn gegaan. Wordt vervolgd!

 

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

8 + 15 =