moodboard of inspiratiebord met interieurfoto's voor woonkamer

Interieuradvies woonkamer Weidum

Mijn opdrachtgever van dit leuke project was een alleenstaande man. Zijn wens; een gezellige woonruimte en niet zo’n typisch en ongezellig mannenhuis.
Dat liet ik mij geen twee keer zeggen!

De vloer en keuken in de woonruimte bleven bestaan. Omdat de vloer heel rood van kleur is en daarom ontzettend veel warmte uitstraalt, heb ik ervoor gekozen om blauw als hoofdkleur te kiezen. Blauw is een stevige, koele kleur en brengt daardoor balans in combinatie met de overheersende kleur van de vloer. Door bruine accenten op de wanden toe te voegen ontstaat er verbinding en harmonie in het kleurenpalet.

Achter de eettafel is een bank geplaatst, een ideaal meubelstuk als je een relatief smalle ruimte hebt. Bovendien kan je in zo’n bank veel opbergen. De tv in de zithoek is weggewerkt achter een schuifdeur.

De eyecatcher in de woonruimte vind ik het geweldige behang met daarvoor een fauteuil in een opvallende kleur. Een interieur moet tenslotte ook opvallen en dit doet daar in mijn optiek helemaal recht aan!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

13 + 5 =