Moodboard

Woning Johan in Dokkum

Als je volledig de vrije hand krijgt als interieurontwerper dan ben je natuurlijk helemaal in je nopjes! Dat was ik ook toen Johan me vroeg om voor zijn woning in de binnenstad van Dokkum een interieurontwerp te maken.

 

Een klein en authentiek huis, het geeft direct sfeer. Omdat de woonruimte niet heel royaal is maakte ik bewuste keuzes om de ruimte optimaal te gebruiken.

 

 

Je ziet wel welke kleur ik koos, een warme bruin gele tint op de wand. Sprekend èn warm. Om de rust te bewaren koos ik ervoor om de kast in de woonkamer in de kleur van de muur mee te nemen. Dan springt ‘ie er niet zo uit en benadruk je meer de lengte van de wand waaraan de kast staat.

 

Een ronde tafel is heel geschikt voor deze ruimte; rond past nl. snel en je hebt geen vervelende hoeken. Bovendien geeft een ronde vorm vriendelijkheid aan een ruimte.
De kozijnen kregen een vergrijsde bruine kleur, geeft in mijn beleving net iets meer pit aan het geheel en het wordt er wat chiquer van.

 

Ook met de aanschaf van meubilair gaf Johan me de vrije hand. Supervet! Ik koos voor lichte meubels met zwarte accenten voor een stoere touch. De hanglamp boven de tafel liet ik maken in Spanje met zelf uitgekozen touwkleuren. Matcht het helemaal in het plaatje.

 

En wist je dat de keuken een uitklapbare barplank heeft? Lekker als je even een borreltje wilt drinken aan een barplank.

 

Johan woont er met veel plezier en ik heb er met net zoveel plezier aan gewerkt en ben erg trots op dit mooie stulpje!

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

1 + 10 =