moodboard of inspiratiebord met interieurfoto's voor kantoor Werktijd Uitzendburo uitzendbureau

Interieurontwerp kantoor Werktijd Uitzendburo

Mijn opdrachtgever had gebrek aan werkplekken en wilde het interieur een upgrade geven. Binnen de bestaande ruimte moesten, bij voorkeur, 8-10 werkplekken worden gecreëerd. De trap en vloer bleven.

 

Omdat de ruimte beperkt is en voor de werkzaamheden niet perse veel werkblad nodig is, koos ik voor kleine (verstelbare) bureaus. Bovendien creëer je hiermee meer luchtigheid. Akoestische panelen zijn in zo’n setting een must omdat de werkplekken dichtbij elkaar gesitueerd zijn. Vanwege de afmeting van het bureau is een ladeblok geen aanrader. Mede daardoor en omdat de werknemers regelmatig wisselen van werkplek ontwierp ik verplaatsbare ladeblokjes voor op het bureau.

Door het plaatsen van een stoere kast vol met planten midden in de ruimte zonderde ik de werkplekken af van de entree die tevens wachtruimte is. Hierdoor ontstaat een natuurlijke routing waardoor bezoekers bij binnenkomst direct naar de ontvangst worden geleid.

Bijna alle meubelstukken zijn door mijzelf ontworpen en door de interieurbouwer uitgevoerd.

Het gebruik van stoer cortenstaal, Zellige tegels in combinatie met zwart staal en warm eikenhout resulteert in een eigentijdse en huiselijke werkplek, helemaal passend bij de oranje huisstijl.

Foto’s: Ronald Zijlstra

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

2 + 10 =