moodboard of inspiratiebord met interieurfoto's voor kantoor NNEK

Interieurontwerp kantoor NNEK Vermogensbeheer

Dit mooie bedrijf verhuisde in 2019 van Groningen naar Heerenveen. Voordat het bedrijfspand werd aangekocht kwam de vraag of het aantal gewenste werkplekken realiseerbaar was binnen de ruimte. De oorspronkelijke staat was hokkerig en mijn opdrachtgever wilde graag een open ruimte met ca. 24 werkplekken. Nadat bleek dat dit haalbaar is, werd het indelingsontwerp gefinetuned met aandacht voor de zichtlijnen en startte ik, samen met de ontwerper van de huisstijl, met de sfeerbepaling van het interieur.

De gehele ruimte, behalve het toiletblok, hebben we opnieuw ingedeeld en het resultaat is een ruimtelijke open werkplek met een kantine en spreekkamers die worden afgesloten door een stoere aluminium wand. De afdelingen zijn onderverdeeld in blokken van 4 bureaus. Hiervoor zijn elektrische zit/sta bureaus geplaatst met daartussen een akoestisch paneel. Akoestiek is belangrijk is een ruimte die open is en waar veel (telefonisch) contact plaatsvindt.

Door gebruik te maken van 2 soorten vloeren wordt er een natuurlijke scheiding gemaakt tussen de verschillende functies van de ruimtes. Met toevoeging van behang(prints) en divers kleurgebruik ontstaat een levendig geheel.

In deze ruimte is deels gebruik gemaakt van maatwerk meubilair. De kastenwanden zijn door mijzelf ontworpen en uitgevoerd door de interieurbouwer.

Foto’s: Ronald Zijlstra

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

8 + 11 =