interieurontwerp

Interieurontwerp fam. Sijbesma Harlingen

Wie Harlingen kent weet dat het een heel mooi historisch stadje is met prachtige gevels. Ylse en haar man & kinderen wonen hier al jaren en schreven zich in voor een heel tof nieuwbouwproject in hartje centrum. Nieuwbouw in oude grachtenpand stijl. Hoe vet is dat!

 

 

En aan mij de eer om een passend ontwerp voor ze te maken. Vanwege het oude karakter van het nieuwbouwproject leek het me wel zo passend om dit ook te integreren in het interieurontwerp. In oude panden vind ik een modern interieur met authentieke items ook geweldig, dat moest hier ook!

 

Ze hielden wel van blauw en roze tinten en omdat ik deze kleuren een top combi samen vind, borduurde ik hier op verder. Ik koos voor een hele diepe, rijke blauw. Statig zoals dat hoort in ‘oude’ panden. En waarom dan niet de kozijnen donkerblauw maken? Toch even net iets origineler dan het veelvoorkomende zwart en zo creëer je kaders om je ramen.

 

De strakke keuken hadden ze zelf al uitgezocht. Ik paste een Hongaarse punt vloer en lambrisering op de muren toe (want: klassiek) en maakte 2 indelingsontwerpen voor de zithoek. Ook beide met een eigen behangetje van het geweldige merk Arte. Beide prints passen hier heel goed; de bloemenprint iets klassieker maar beide heel geschikt in dit interieurontwerp.

 

De bank is wat mij betreft een echte eyecatcher in het interieurontwerp en door het te combineren met ronde vormen in de fauteuil, vloerkleed en bijzettafels wordt het zware iets uit de bank gehaald en het totaalplaatje een speels geheel.

 

Kan je nog wel veel meer vertellen over dit vette interieurontwerp maar verlekker je aan de beelden en hopelijk snap je dan waarom ik deze keuzes maakte. De bewoners zijn blij en wonen inmiddels in hun stulp!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

10 + 7 =