interieurontwerp Fresenius

Interieurontwerp productiebedrijf Emmer-Compascuum

De mix tussen woningen en bedrijven maakt mijn werk juist zo afwisselend. De laatste jaren zoekt men ook in kantooromgevingen steeds meer het thuisgevoel. Aan mij de leuke taak om voor de verbouwing van productiebedrijf Fresenius een interieurontwerp te maken.

 

De productiebedrijven waar ik ben geweest blinken in mijn beleving nooit uit in kekke interieurs. Vaak zijn het saaie, witte, klinische omgevingen waar vooral aandacht is voor hygiëne en efficiency. En eerlijk, dit bedrijf heeft dat soort ruimtes ook. Maar de verbouwing van hun kantooromgeving is het startpunt om hier nu ook een hippe smoel aan te geven!

 

Qua kleurenpalet koos ik voor de tinten uit de huisstijl. Het gestreepte looppad geeft een natuurlijk kader en speelsheid aan het best wel grote oppervlakte. Vanwege de hoogte van de ruimte komt er een akoestisch spuitplafond in en op een deel van de wanden paste ik akoestische panelen van Refelt toe; duurzaam, goed voor je akoestiek en gewoon ook heel erg mooi. Ook heb ik de lampen van dit mooie merk gebruikt.

 

De medewerkers hier hebben verschillende werkplekjes om te kiezen; dat is ook wat je veel ziet in kantoren. Niet meer de hele dag stijf achter je bureau maar ook even een overleg in de koffiehoek of een barkruk in één van de spreekkamers. En wil je in stilte werken? Gelukkig heb je dan ook aparte ruimtes waarin je je terug kan trekken.

 

Zou jij je hier thuis voelen achter je computertje?

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

13 + 1 =