interieurontwerp Fresenius

Interieurontwerp familiehuis Feanwâlden

Toen ik dit ruime familiehuis binnenstapte zag ik veel onrust. Dus werk aan de winkel en daar stonden de bewoners heel erg voor open!

 

Na enkele indelingsopties te hebben gepresenteerd is dit het geworden en hoe ideaal met een gezin; door de verschillende zithoekjes in de woonkamer kan ieder zijn eigen ding doen maar ben je toch samen.

In de wand tussen de eetkamer en woonkamer ontwierp ik niet alleen de stalen deuren maar voegden we ook een extra raamkozijn toe. Dit zorgt voor meer lichtinval en transparantie.

 

De ronde tafel is heerlijk met een groot gezin, lekker tafelen en allemaal in contact met elkaar. Er kwam een pui extra in de gevel bij de eettafel en de overkapping buiten die hierop aansluit heb ik ook mogen ontwerpen, deze past helemaal bij de stijl van het huis.

 

Dit interieurontwerp van dit familiehuis in Feanwâlden is een warm geheel geworden met frisse blauwtinten in combinatie met aardse accenten. En wat fijn om van klanten te horen dat het helemaal hun is zonder het gevoel te hebben dat het een plaatje uit een tijdschrift is.

Een echt thuis en daar doe ik het voor!

 

 

Foto’s gemaakt door Drömhus

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

4 + 1 =