interieurontwerp Fresenius

Interieurontwerp nieuwbouw woning Marum

Frouktje benaderde me voor een interieurontwerp voor hun nieuwbouw woning in Marum. Een mooie, ruime woning en helemaal in eigen beheer gebouwd.

 

Voor de woon- en eetkamer & hal maakte ik het interieurontwerp in een lichte Scandinavische stijl.

 

De keuken was inmiddels uitgezocht en had een toffe, gedurfde blauwtint. Daarnaast wilden ze graag een grijzige vloer. Deze uitgangspunten gebruikte ik voor de sfeerbepaling.

 

Blauwtinten in combinatie met zachte pastels en dan bij voorkeur een zachte, frisse zalmroze tint vind ik zo’n topcombi. Warm vs. koud en hard vs. zacht. Weer die balans, die je zoekt in je interieur. Ook voegden we een lila toe in de zithoek en hal en ook zie je deze kleur in de eethoekstoelen terugkomen.

 

Om het grote raam aan de voorzijde van de woonkamer ontwierp ik een houten kader. Hierdoor springt het kozijn er echt uit en het hout voegt echt warmte toe. Op deze wijze krijgt je interieur bovendien een heel eigen twist.

 

De maatwerkkast ontwierp ik ook voor ze en hebben ze helemaal zelf gemaakt! Een multifunctioneel ontwerp met lekker veel opberg- en speelruimte. En rondom de erker bij de eethoek plaatste ik een bankje; heerlijk zithoekje in het zonnetje en extra zitplekken bij de tafel is altijd winst!

 

Het zithoekje met het prachtige behangetje van BN Walls vind ik echt een goede toevoeging in de ruimte; het vult de ruimte op en heeft door o.a. het behang een heel eigen sfeertje.

 

Een fris, Scandinavisch interieur waarin heerlijk geleefd kan worden!

 

Foto’s gemaakt door Drömhus

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

15 + 8 =