Moodboard

Verbouwing woning Oosternijkerk

Op dit interieurontwerp, dat ik voor de woning van Pieter Jelle en Paulien uit Oosternijkerk maakte, ben ik echt trots! Vooral de keuken is wat mij betreft een echte eyecatcher geworden.

 

De woning krijgt een uitbouw aan de achterzijde waardoor er een ruime woonkeuken kan worden gerealiseerd. Waar de oude keuken zat, komt de speelkamer voor hun dochters.

 

 

Ze hadden zich al goed voorbereid door een moodboard te maken, aan mij de opdracht hier eenheid in aan te brengen.

 

Wat ze zeker wilden was een zwarte keuken en ze hadden al enkele ontwerpen bij keukenzaken laten maken. Eigenwijs als ik ben wilde ik toch een zwarte keuken 2.0 ontwerpen. En dat was een schot in de roos! De combinatie met het warme hout, de speelse latten en lades, het kunnen afsluiten van de koffiehoek, de belijning en het Dekton aanrechtblad, ze vonden het prachtig.

 

Ik gebruikte warme tinten op de wanden en ook de maatwerkkast in de woonkamer kreeg een kastanjebruine tint. Door toevoeging van velvet stoffen en de klassieke visgraatvloer ontstaat er een warm en rijk interieur.

 

De speelkamer voor de meiden liet ik bewust afwijken van de rest van de woonruimte. Lekker meisjesachtig met prachtig behang en een kastenwand waar lekker veel speelgoed in kan. Deze kamer komt op de oude plek van de keuken en daar zat ook een deur naar de hal die ik liet vervallen.

 

En het leuke is, de bewoners zijn zo enthousiast dat ze alle ontwerpkeuzes overnemen. Je snapt dan ook dat ik erg benieuwd ben naar het eindresultaat. Zodra het af is deel ik de foto’s met je!

 

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

4 + 10 =