moodboard of inspiratiebord met interieurfoto's voor woonkamer

Interieurontwerp woonkamer Broeksterwoude

Voor een jong gezin maakte ik een 3D ontwerp van hun woonruimte. In de meeste gevallen raad ik aan om je woonruimte in 3D te zetten want je krijgt direct een duidelijk beeld en hoeft niet in je hoofd zelf een poging te ondernemen om het te visualiseren. Uit ervaring weet ik dat veel mensen dat behoorlijk lastig vinden.

De woonwens was een rustige basis met praktische indeling en Scandinavische elementen. Omdat de woonruimte niet heel groot is maar wel veel lichtinval heeft, heb ik gekozen voor rustgevende kleuren zoals blauw- en groenblauwe tinten. Koele, ruimtelijke kleuren maar in combinatie met de royale lichtinval vanuit het zuidwesten en de houtelementen ontstaat er een goede balans tussen koel en warm. Door de ronde eettafeltafel wordt de doorgang naar de tuindeuren niet geblokkeerd en bovendien oogt het luchtiger in de ruimte dan een hoekig model.
Met toevoeging van een hard blauwe fauteuil en een mooie grafische behangprint wordt het geheel speels en pittig maar blijft de basis toch rustig.

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

3 + 15 =