Moodboard

Verbouw kantoor Hekstra in Damwoude

Een mooi familiebedrijf dat werd overgenomen door de volgende, jongere generatie, daar hoort natuurlijk ook een restyling van het interieur bij!

Voor mij een hele leuke opdracht omdat bouwbedrijf Hekstra en ik ook samenwerken.
Als uitgangspunt nam ik de kleuren uit de huisstijl waardoor de blauwe en de gele kamer ontstonden. Daarnaast wilden we huiselijkheid toevoegen. Niet meer het klassieke kantoor maar fijne ruimtes waar je even lekker kan zitten; voor een overleg, een belletje of een borrel.

 

Beide spreekkamers knallen er uit en hebben echt hun geheel eigen stijl. Je ziet ook al dat iedereen zo zijn voorkeur ontwikkeld 🙂
Een flinke portie (hang)planten, een vloerkleed en mooie lampen versterken het huiskamergevoel hier.

 

De werkplekken kregen elektronisch verstelbare zit/sta bureaus en in de keuken ontwierp ik een stalen rek voor alle keukengerei. Aangevuld met het prachtige servies van HKLiving is dat ook echt een next level kantoorkeuken geworden. Want ook een keuken in een bedrijf hoeft niet saai te zijn natuurlijk.

 

We mogen allen graag in het nieuwe kantoor werken, een hele transformatie in vergelijking tot enkele jaren geleden. Zo ervaar je ook wat een fijne werkomgeving met je doet. Heel veel!

 

Benieuwd of je hierin zou willen werken!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook! Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

 

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl