Moodboard

Nieuwbouw woning Drachten

Alle ontwerpen vind ik mooi èn passend bij degene waarvoor ik het maak, tenminste dat is altijd mijn uitgangspunt. Dat maakt mijn werk ook zo leuk, dat ik zoveel verschillende stijlen en kleuren mag toepassen. 

 

Maar soms maak je een ontwerp waarin je jezelf ook helemaal ziet wonen. En dat heb ik met dit ontwerp dat ik voor Rikus en Jolanda maakte. Hun woning wordt nieuw gebouwd in Drachten en ze schakelden me in om een ontwerp van de woonkamer en keuken te maken.

 

 

In de keuken gebruikte ik een opvallende terrazzo tegel op de vloer in combi met een kaneelkleurige houten keuken. En zie je die rondingen in het keukeneiland? Dat soort elementen vind ik nou zo leuk aan maatwerk ontwerpen. Bovendien krijg je er een natuurlijkere doorloop richting de woonkamer van en die rondingen doen bovendien niet zeer als je je eraan stoot 😉

 

Tussen de eet- en woonkamer ontwierp ik eens wat anders dan de stalen deur, nl. een deur met een houten profiel. En een ronding erin. Wordt het echt een origineel item van en een ware eyecatcher die beide ruimtes met elkaar verbindt.

 

Tussen beide ruimtes hadden ze al een leuk nisje bedacht en daarvan heb ik een lekker zithoekje gemaakt met een kek, bijna retroachtig, behangetje. Wordt het echt een heel eigen hoekje van.
Je ziet op de 3D beelden 2 mogelijkheden voor de woonkamer. Bij het ene ontwerp integreerde ik de toegangsdeur naar de hal in het meubel. Valt het niet zo op en dat brengt rust. Ook gebruikte ik de gevelbekleding die buiten komt rondom de haard, hierdoor krijg je verbinding tussen in- en exterieur.

 

Volgens de toekomstig bewoners is de opdracht om een origineel en niet geijkt interieur te ontwerpen geslaagd!

Spreekt jou dit ook aan? Erg benieuwd!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

12 + 6 =