Moodboard

Nieuwbouw woning Marum

Frouktje benaderde me om een interieurontwerp voor hun nieuw te bouwen woning in Marum te maken. Een super toffe opdracht!

 

De keuken was al uitgezocht. Een sprekende blauwe tint. Dat vind ik zo cool hè, dat ze dat gewoon durven en ook doen!
Aan mij om de rest van het interieur te ontwerpen met als uitgangspunt het laten inblenden van de blauwe kleur, een gietvloer als wens, kleur en Scandinavische stijl.

 

 

Blauw vind ik heel goed combineren met roze tinten. Daarom koos ik voor een perzikachtige tint als accentkleur. Bovendien is blauw een koele tint en een gietvloer een harde vloer (wat ook koel kan overkomen) waardoor je dit moet compenseren. Denk hierbij aan de warmte van hout, gebruik van stoffen en dus een wat warmer kleurgebruik als tegenhanger.

 

Ter hoogte van de eethoek komt een erker en dit hoekje leek mij praktisch èn leuk om te gebruiken als extra zitruimte bij de eettafel en als chillhoekje.
Dit zijn juist de elementen die je interieur speels maken en eigenheid geven.
En wat vind je van die maatwerkkast met die perzikkleurige accenten? Lekker veel opbergruimte en een plek voor de kinderen om te spelen.

 

Als afscheiding tussen de voor- en achterkamer gebruikte ik tijdloze stalen deuren maar dit keer niet in het zwart maar wit. Vind ik bovendien beter passen in de sfeer van dit lichte interieur. Zwart zou het iets zwaarder maken.

 

De woonkamer biedt ook ruimte voor verschillende zithoekjes; een grote zithoek voor visite en tv kijken en een apart hoekje om lekker bij te kletsen met een vriendin of je terug te trekken met een boek. Kortom, voor elk wat wils!

 

Ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

 

 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

15 + 11 =