interieurontwerp Fresenius

Interieurontwerp nieuwbouw woning Buren, Ameland

Toen ik het resultaat van het interieurontwerp van deze nieuwbouw woning in Buren real life zag maakte me dat echt heel enthousiast! Louise heeft goede styling skills en maakte van hun huis een plaatje!

 

Genoeg leuke hoekjes die we konden fotograferen en wat mij betreft is het een gedurfd en warm familiehuis geworden.

Hier is de maatwerk keuken wat mij betreft het absolute middelpunt van de ruimte en wat vind ik het tof dat ze het heeft aangedurfd om voor een kleurrijk eiland te gaan want deze steelt toch wel de show!

 

Zo cool vind ik het als klanten ook echt durven te gaan voor kleur op meer permanentere items. Een muurkleurtje is zo vervangen, maar een keuken natuurlijk niet.

Het stijlvolle behang van Arte past perfect in het plaatje en voegt veel sfeer toe aan de ruimte.

 

Ook de woonkamer is een knusse zithoek geworden met een wandvullende maatwerk kast. En ook hier is niet gematigd met de materiaalkeuze maar lekker uitgepakt. Ondanks de diversiteit in materiaalkeuze komt het kleurgebruik terug in de ruimtes en vormen beide één geheel met elkaar maar hebben toch hun eigen unieke sfeer.

 

Wat mij betreft een lekker gedurfd en sfeervol huis waar het drukke horeca gezin lekker tot rust kan komen.

 

Foto’s gemaakt door Drömhus

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

6 + 14 =