interieurontwerp Fresenius

Interieurontwerp vakantievilla Miekie Ameland

Een luxe vakantiehuis, op een prachtig plekje op Waddeneiland Ameland.

 

Wat een supermooie opdracht om hier een interieurontwerp voor te maken!

 

Na een uitgebreide kennismaking met de eigenaren en enkele indelingsplannen verder kwam ik tot dit mooie ontwerp.
Uitgangspunten hierin waren een warm thuis creëren, doch praktisch, functioneel èn hufterproof (wel handig bij een te verhuren vakantievilla) met de kleuren van de natuur hierin verwerkt.

 

Daarom koos ik voor aardse natuurtinten met een lichte, naturel basis want we zitten tenslotte op een eiland waar het strand de hoofdrol speelt.

 

Wat mij betreft is de keuken een echte showstopper met zijn donker gebeitste eikenhout en geweldige natuurstenenblad. Alsof was het voor deze vakantievilla gemaakt, met die prachtige warme ader. De messing gespoten stalen deur verhoogt dat luxe gevoel.
Een lekkere plofbank en haard zorgen ervoor dat je ook in de winter heerlijk kan relaxen en vakantie vieren.

 

Het huis heeft maar liefst 3 badkamers met een kekke tegel en sjieke messing kranen. En kijk eens in de kelder; een wasruimte (achter gesloten deuren) en wellness. De tegels die ik hier toepaste waren een directe match.

 

Zie je jezelf hier vakantie vieren? Zoek je een luxe vakantievilla voor 10 personen op een grote kavel en dichtbij zee? Dat kan want deze vakantievilla is te huur!

 

Foto’s Nagtegaal Fotografie

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

2 + 8 =