Moodboard sfeerbepaling

Interieurontwerp woning Ameland

Voor een woning die wordt verbouwd op Ameland maakte ik een drietal sfeerbepalingen + interieurontwerpen in 3D.
Alle drie stijlen zijn compleet anders. Zo ontzettend leuk om te zien hoe anders een woning eruit kan zien!

Dit is het derde ontwerp dat ik je laat zien.

 

 

In dit interieurontwerp wilde ik de lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen zoals we deze in Scandinavische interieurs veel zijn toepassen. Net als in ontwerp 2 maar iets minder strak, wat robuuster en warmer in kleur- en materiaalgebruik. 

De indeling is gelijk aan ‘Verbouw woning Ameland (I)’. De maatwerkkast heb ik aangepast, op de zijkant zie je vakken toegevoegd om het geheel iets speelser te maken. De keuken heeft een landelijk maar stoere uitstraling door gebruik te maken van zwart houten fronten en als accent licht eiken inkepingen. Voor mij zijn dat de verrassingen in een interieur. En wat vind je van de buffetkast? Zwart, maar toch luchtig door het lijnenspel en het mooie servies waar je een glimp van opvangt. 

Qua kleurenpalet koos ik voor een vergrijsde groen in combinatie met stoer zwart hout en afgestyled met aarde kleuraccenten en veel natuurlijke materialen. Waar ik in het 2e ontwerp het blauwe van de lucht en zee als uitgangspunt nam, zijn het nu het groenige duingras en zand van Ameland. Ik krijg er een beetje het bohemian gevoel bij!

Een sfeervol en gezellig eiland huis, vind je niet?

Ik ben benieuwd welk interieurontwerp jouw voorkeur heeft!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

15 + 6 =