Moodboard

Verbouw woning Dokkum

Voor dit jonge gezin met 2 kinderen mocht ik een interieurontwerp maken voor hun nieuw gekochte woning. Ik ging aan de slag met de hal, het toilet, de woonkamer en keuken. Ik neem je kort mee in mijn keuzes!

 

 

 

Het Pinterest bord van deze bewoners gaven mij al een duidelijke richting en het kleurgebruik was daarom ook snel bepaald. De keuken hadden ze inmiddels uitgezocht en ook de bank gaat mee. Verder kreeg ik de vrije hand.

Zelf ben ik ontzettend fan van een hal die een wow effect geeft. Qua sfeer vind ik het belangrijk dat deze ruimte bij het complete ontwerp aansluit, maar het mag wel net even anders. Ik gebruikte daarom een kekke tegel die toch strak oogt en de diagonale belijning geeft een extra dimensie aan de hal. In combi met die prachtige eikenhout trap en rustig, mysterieus donkerblauw op de wand.

Het kleurenpalet trok ik door in de woonkamer maar hier gebruikte ik lichtere tinten. Het totaalplaatje oogt als een licht, modern en Scandinavisch interieur zonder dat het saai wordt. Zoals je ziet heb ik 2 vloervarianten gebruikt, om de bewoners te laten zien wat dit doet. Benieuwd welke jouw voorkeur heeft!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook! Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

 

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl