Moodboard

Interieurontwerp verbouwing woning Siegerswoude (II)

De opdrachtgevers van de verbouwing van deze woning lieten me veel verschillende foto’s en stijlen zien die ze aanspraken. Om ze op weg te helpen maakte ik daarom niet één maar drie sfeerbepalingen en 3D interieurontwerpen voor ze.

Dit is het tweede ontwerp dat ik met je deel.

 

 

 

Stiekem mijn persoonlijke favoriet van de drie. Waarom? Door het kleurgebruik! Bruin gecombineerd met merlot rood. Zo verrassend en zo warm! Ook de tekening van het hout in de keuken is sprekend en trekt de aandacht op de rustige gietvloer.

In dit tweede interieurontwerp gebruikte ik twee verschillende vloeren. Deze ruimte leent zich namelijk goed voor onderbreking van de vloer. In de keuken wordt op de wanden hout gebruikt en in de woonkamer juist op de vloer.
De keuken bestaat uit een kastenwand zodat je lekker veel opbergruimte hebt. Het eiland heb ik t.o.v. het eerste ontwerp een kwartslag gedraaid waardoor je tuingericht kookt.

Ook hier zie je de haard vanuit beide ruimtes. De muur heb ik als het ware verlengd door de haard in lijn met de wand te tekenen. De steenstrips zorgen voor speelsheid. De lijn van de wand heb ik benut door een speelhoekje over de lengte toe te voegen.

De hoekbank is een kwartslag gedraaid en de tv heb ik verborgen in een kast in dezelfde kleur als de muur waardoor ‘ie geen aandacht trekt.
En wat vind je van de lamp in de woonkamer? Deze ruimte leent zich toch voor zo’n toffe eyecatcher?

In deze fijne werkkamer een ronde tafel met over de hele rechterwand een maatkast met webbing fronten. 

Benieuwd naar welk ontwerp jouw voorkeur uitgaat!

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

7 + 7 =