Moodboard

Interieurontwerp verbouwing woning Siegerswoude (II)

De opdrachtgevers van de verbouwing van deze woning lieten me veel verschillende foto’s en stijlen zien die ze aanspraken. Om ze op weg te helpen maakte ik daarom niet één maar drie sfeerbepalingen en 3D interieurontwerpen voor ze.

Dit is het derde ontwerp dat ik met je deel.

 

 

 

Een iets landelijker ontwerp met aardse tinten gecombineerd met een frissere groen. 

De keukenopstelling is hier hetzelfde als in het eerste ontwerp alleen ontbreekt er aan de wand een aanrecht maar heb ik een kastenwand getekend zodat je meer opbergruimte hebt. Het kook- en spoeleiland is wat mij betreft een echte eyecatcher met z’n marmeren blad! Om de entree vanuit de keuken uit het zicht te houden plaatste ik verticale houten laten aan één zijde. Natuurlijk kan je dit ook open laten waardoor je je lekker rondom het eiland kan bewegen.

Een stoere robuuste ovalen tafel met de prachtige In Between stoelen van &Tradition er omheen. Eén van mijn favorieten. Zo geplaatst dat iedereen aan de tafel zicht heeft op de tuin.

In de woonkamer meerdere zitelementen zodat je voor verschillende hoekjes kan kiezen waar je je lekker terugtrekt. De open haard is in dit ontwerp achterwege gelaten. 

In de werkkamer is een plank over de gehele lengte van de muur geplaatst zodat je lekker met je laptop voor je af en toe even naar buiten kan turen.

Benieuwd naar welk ontwerp jouw voorkeur uitgaat!

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

7 + 10 =