interieurontwerp Fresenius

Interieurontwerp verbouw woning Gytsjerk

Een heerlijk warm nest, zo zou ik de uitkomst van dit fijne interieurontwerp omschrijven.

 

En daar ging een flinke verbouwing aan vooraf.

 

Ik neem je mee in de keuzes die ik maakte.

 

In deze te verbouwen woning was het de uitdaging om rust te bewaren in de vele elementen die de bewoners graag wilden realiseren.

 

De lange muur werd met steenstrips bekleed. Dit geeft een hele toffe, robuuste uitstraling en is een eyecatcher door de gehele ruimte. Dit moet dan ook het pronkstok worden van de woning. In mijn ontwerp heb ik dit element als uitgangspunt genomen.

 

De stenen muur heb ik niet helemaal doorgetrokken naar de achterzijde maar doorbroken middels een kleur of middels het gebruik van houten latten, soortgelijk aan de gevelbekleding aan de buitenzijde. Dit geeft een hele mooie verbinding tussen binnen en buiten.

 

Qua kleurstelling heb ik één rijke basiskleur, die in het verlengde ligt van de stenen muur, gekozen en die ontzettend veel warmte aan het geheel geeft. Bovendien steekt de kleur prachtig af tegen het hardere zwart (dat door de hele ruimte wordt gebruikt) waardoor zachtheid bewaard blijft.

 

Het vormenspel (ovaal) geeft speelsheid aan de ruimte en door gebruik te maken van enkele retro achtige elementen (bijv. de eetkamerstoelen) en veel aardse (terra) (keuken) accessoires krijg je een warm interieur in een rauw maar modern jasje.

 

Supertof om dit ontwerp te mogen maken!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

7 + 4 =