Moodboard

Woning Aldlan Leeuwarden

Deze bewoners wilden heel graag de woonkamer van hun mooie lichte, aan het water gelegen bungalow restylen. Ik zag direct mogelijkheden en stond te popelen om aan de slag te gaan!

De huidige opstelling van de woonkamer oogde onrustig. Dit kwam door de verschillende zithoekjes; een bank met een geheel eigen vorm en fauteuils die nauwelijks in verbinding stonden met de andere elementen.

 

Omdat de woning een heerlijk uitzicht over het kanaal biedt, is het een logisch uitgangspunt om ook een zitje te creëren waar vandaan je lekker kan mijmeren en naar het water kan turen. Om de rust erin te houden koos ik voor één zithoek opgebouwd uit losse elementen. Je creëert er ruimtelijkheid mee, het oogt als een geheel en je kan de opstelling aanpassen aan de gelegenheid.

 

Speelsheid zoek je dan bijv in o.a. verschillend materiaal/stofgebruik en vormen. Ik voegde bijv. een fauteuil toe en een vloerkleed die alle elementen met elkaar verbindt. De warme gele kleur op de achtergrond versterkt de lichtheid in de ruimte en zorgt voor een opgewerkt, zonnig gevoel.

 

Benieuwd wat je ervan vindt!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

10 + 9 =