moodboard woning leeuwarden

Interieuradvies woning Leeuwarden

Soms wil iemand graag op weg worden geholpen.
En dat doe ik graag!
Deze jonge vrouw kocht haar eerste huis in Leeuwarden en vroeg mij naar een sfeerbepaling en shoplijst voor accessoires.
Een authentiek huis dat in een volksbuurtje in Leeuwarden staat met een prachtige erker en mooie details. De eiken houten vloer nam ze over van de vorige bewoners en past heel goed in de stijl die ze zocht.
Meubels had ze grotendeels uitgezocht maar ze vond het moeilijk om het juiste kleurgebruik te kiezen en om er een gezellig huis van te maken. Na een prettig intakegesprek ging ik aan de slag.

Op basis van haar wensen koos ik voor een licht, Scandinavisch kleurenpalet. Dit vertaalde ik in een moodboard. Zachte, frisse naturel- en pasteltinten in combinatie met wit. Zodra ze de sleutel kreeg zochten we samen de definitieve kleuren uit. Een kleur kan immers anders uitpakken in de betreffende ruimte door o.a. de lichtinval en ligging. Vervolgens maakte ik een shoplijst met accessoires voor alle ruimtes, die passen bij de sfeer die ze wilde. Hier kon ze zelf mee aan de slag en ik kan je vertellen; de meerderheid is aangeschaft!
Door het gebruik van verschillende vormen en texturen èn af en toe een kleine gekkigheid ontstaat er een levendig geheel.

In combinatie met de door haarzelf uitgezocht witte Vitra Eames eethoekstoelen èn de toffe Kartell Masters stoel, een ronde eikenhouten tafel, wit wollen vloerkleed en naturel gekleurde bank komen de pastellen prachtig tot hun recht en wordt het een fris en vrouwelijk geheel.

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

10 + 4 =