Moodboard sfeerbepaling

Interieurontwerp woning Ameland

Voor een woning die wordt verbouwd op Ameland maakte ik een drietal sfeerbepalingen + interieurontwerpen in 3D.
Alle drie stijlen zijn compleet anders. Zo ontzettend leuk om te zien hoe anders een woning eruit kan zien!

Dit is het tweede ontwerp dat ik je laat zien.

 

 

In dit interieurontwerp wilde ik juist licht en luchtigheid toevoegen. Het blauw van de lucht en de zee. Scandinavische invloeden, in combinatie met het robuuste grijs van beton en de zachtheid in materialengebruik.

Koele kleuren vormen hier de basis zoals blauw en grijs. En héél veel wit. Gecombineerd met de warme tegenhangers zoals hout en een fauteuil in een aarde kleur. En een lichte linnenlook stof voor de pui en een sisal vloerkleed waardoor er een spannende mix van stoffen en materialen ontstaat zonder dat het statisch en koel aanvoelt.

Ik maakte twee indelingen; in beide een ronde tafel om vriendelijke looppaden te creëren en tegelijkertijd een mix van vormen in je meubels aan te brengen. In de eerste indeling staat de bank dichtbij de keuken en is er een apart zithoekje in de maatwerkkast verwerkt. In de tweede indeling staat deze gericht naar buiten zodat je het mooie landschap op Ameland kan aanschouwen. Het accent ligt hierin op de ruime zithoek. Het loont vaak wel om meerdere indelingen te laten zien, zodat je gaat nadenken over welke functies (wonen, tafelen etc.) je belangrijk vindt, wat functioneel is voor het gebruik van de ruimte, hoe de loop- en zichtlijnen zijn en waarop je de nadruk wilt leggen.

Ik ben benieuwd welk interieurontwerp jouw voorkeur heeft!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

13 + 5 =