Moodboard

Woning Damwoude

Dit interieurontwerp maakte ik 2 jaar geleden voor Ivo en Marthe hun woning in Damwoude maar ik ben er nog altijd erg blij mee! En zij ook want ze hebben veel ontwerpkeuzes overgenomen. Een groot compliment!

 

De wens van deze bewoners was een Scandinavisch ogend interieur met kleur. De vloer bleef behouden. Een leuke uitdaging om een vrij donkere (hard ogende) tegelvloer te combineren waardoor er zachtheid ontstaat.

Ik maakte 2 indelingsvoorstellingen voor de zithoek. Dit doe ik wel vaker waar dit mogelijk is. Zo kunnen de bewoners duidelijk zien wat voor effect dit geeft in de ruimte en welke indeling het beste bij hun manier van leven past.

 

Bij de opstelling met de lichte bank en het donkerblauwe behang (is trouwens supermooi aaibaar behang!) ontwierp ik om het raam een zitje & vensterbank in één met daarnaast een tv kast. Vanaf de bank ligt de focus op het uitzicht in de achtertuin.

 

In de 2e indeling is de kastenwand tegen de andere wand geplaatst en heb ik een modulaire bank gebruikt waardoor verschillende zithoekjes ontstaan zoals bijv. een fijne leeshoekje bij de houtkachel. Voor deze indeling hebben de bewoners gekozen.

 

Bij de keuken kwam een barretje rondom het schiereiland en ook verving ik het speel- rommelhoekje voor nog een lekker plekje om te relaxen. Op deze manier is de hele ruimte goed èn praktisch in gebruik.

 

Natuurlijk ben ik weer erg benieuwd of het bij je in de smaak valt!

 

 

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

3 + 15 =