interieurontwerp Fresenius

Interieurontwerp verbouw woning Veenwouden

Voor deze familie werd het tijd voor een restyle van hun woon- en eetkamer.

 

Dit was echt zo’n leuke opdracht want de bewoners hebben het plan vol enthousiasme ontvangen en zijn direct aan de slag gegaan!

 

Voor hun woning heb ik een modern interieurontwerp gemaakt met als uitgangspunten; rust, licht- en luchtigheid en een Scandinavische sfeer.

 

Het kleurenpalet bestaat uit (vergrijsde) blauwtinten, soms met een klein vleugje groen als ondertoon, grijs, een aardse toon als accentkleur en een vergrijsde warmte basistint i.p.v. witte muren. Ook heb ik subtiel een speels behang toegevoegd, kekke printjes daar hou ik van!

 

Blauw is een koele kleur en het is belangrijk om balans te vinden door ook warmte toe te voegen. De bestaande vloer is hierin al een belangrijk (warm) element. Daarnaast heb ik warmte toegevoegd door een aardse toon te gebruiken, pasteltinten als accessoires toe te voegen en materialen te gebruiken die warmte uitstralen (bijv. het vloerkleed of de stof van de bank).

 

De eethoektafel heeft een ronde vorm. Het ronde leent zich perfect voor de vierkante ruimte en door de schuifpui op deze positie is rond altijd prettiger dan hoekig. i.v.m. de in- en uitloop. In de woonkamer zijn verschillende zithoekjes gecreëerd.

 

Tussen de eet- en woonkamer ontwierp ik witte stalen deuren en een vast raamkozijn. Een leuk detail waarover ze direct enthousiast waren. Het geeft meer lichtinval en openheid.

 

Ik heb een 3tal indelingsopties voor deze familie gemaakt en de indeling die je hier ziet is het geworden. Inmiddels zijn ze druk bezig met de realisatie van het interieurontwerp. Ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

 

Ik hou je op de hoogte!

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook!

Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl

6 + 8 =