Wij realiseren jouw favoriete interieur

Ben je op zoek naar de perfecte kleur, de juiste uitstraling of een praktische indeling voor je woonhuis of bedrijfsruimte? Favoriet Interieurontwerp & Styling helpt je graag!  Kijk snel verder of mijn stijl en werkwijze je aanspreken of neem direct contact met me op voor een passend interieuradvies!

Maak een afspraak
Favoriet Interieur, Rie-Anne Faber de interieurontwerper en interieuradviseur

Werkwijze

Voor bedrijven en particulieren

Favoriet interieurontwerp voor bedrijven

Zakelijk

Van interieurplan tot uitvoering

Is je kantoor of bedrijfsruimte toe aan een update? Ga je verhuizen of nieuw bouwen? Ik vertaal je vraag in een op maat gemaakt interieurplan en help desgewenst bij de uitvoering van de werkzaamheden. Mijn stijl? Jouw huisstijl, business en identiteit vertalen in een eigentijds, representatief interieurontwerp waarin optimaal gewerkt kan worden met daaraan toegevoegd een toef kleur…

Hoe ik kan helpen

Particulier

Voor elke interieurvraag

(Ver)bouwplannen? Huis op de kop maar handen in het haar want waar begin je? Voor elke interieurvraag kan je me inschakelen. Omdat jouw interieurwens uniek is maak ik altijd een offerte op maat. Je kan bij mij terecht voor een kleur-, verlichtings-, indelings- en/of materiaaladvies, een compleet interieurplan, het ontwerp van maatwerkmeubilair en begeleiding bij de realisatie van je interieur…

Hoe ik kan helpen
Favoriet Interieur of interieurontwerp voor particulieren
Over Favoriet en Rie-Anne de interieurontwerper

Over Favoriet

De Riet achter Favo

Rie-Anne, door intimi ook wel Riet genoemd. Perfectionista met een nuchtere maar ruimdenkende kijk. Al zolang ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in stylen, kleuren, de laatste mode en trends. Dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken is een langgekoesterde droom die werkelijkheid is geworden.

Meer over mij

Meer weten?

Neem contact op

Spreekt mijn werk je aan? Wil je meer weten? Laten we (vrijblijvend) kennismaken en sparren over je wensen en de mogelijkheden! Vul het contactformulier in. Bellen of mailen mag ook! Ik werk hoofdzakelijk in Friesland & Groningen maar ook voor een andere regio mag je me altijd benaderen.

 

Rie-Anne Faber

telefoon: 06 106 215 26
e-mail: info@favorietinterieur.nl